Køb 4 Nailberry- betal for de 3

om Genskabt Vintage

Lidt om mig og hvorfor butikken her er opstået, og hvad du kan finde her.

Genskabt Vintage er et kreativt univers med mange galakser - beliggende på Dybbølsgade 66, Kbh V. Blot et par hundrede meter fra Enghave Metro!

Her deler jeg min årelange passion for vintage med andre. 

Qua min arkitektuddannelse har jeg stor respekt for godt håndværk og design, og jeg elsker, at jeg i Genskabt Vintage kan sørge for, at den passion, stil og umage, der ligger i de fine gamle ting, ikke går tabt.

Hver ting og hver en kjole har en personlighed og en historie. Tøjet hos mig bliver nøje kurateret, rengjort, repareret og istandsat, så det er lækkert og ready to wear.

Inspiration

Mine år bosat i Amsterdam har sat sine spor i mig; jeg er især vild med det unikke, uhøjtidelige og farverige.

Jeg køber ind fra hele Europa, men har en forkærlighed for finsk design pga det flotte tekstilprint, og så kan jeg heller ikke stå for japandke vintage kimono og haorier i silke.

jeg arbejder med styling som en collage- hvert enkelt element spiller en vigtig rolle i den historie, jeg vil fortælle, og det spiller, når outfittet/ rummet er spændende at se på og føles rigtigt for kunden.

Køb med hjertet

For mig er vintage først og fremmest fascination af unikke kjoler og skønne objekter med en historie- og samtidig en kærkommen mulighed for at kunne handle økologisk og væk fra modens (og masseproduktionens) ensformighed og kropsideal-diktering.

At matche det rigtige ting og den rigtige kjole med det rigtige menneske, så noget smukt opstår.

Enhver smuk kjole fortjener en personlighed, der bærer den - Og enhver kvinde fortjener at finde kjolen, der sidder, som skabt til hende.

Størrelsesangivelser

Jeg forsøger altid at skrive en str, der indikerer hvor vi er i forhold til nutidens str., men da meget af tøjet er enten skræddersyet eller hjemmesyet, er det nødvendigt at tøjet måles på de vigtige steder. Husk at måle efter på dig selv for at se om tøjet kan passe dig. Skulle det mod forventning ikke passe, har du mulighed for at returnere det- indenfor 14 dage.

Her køber du tøj med en historie

Tøjet jeg sælger har været brugt før- og er måske ældre end du...;-)

Derfor må du ikke forvente at det er som helt nyt. Det kan det i sagens natur ikke altid være her.. Til gengæld er det unikt. Det har måske lidt tegn på slid, men er det tydelige ting, eller noget der står meget frem, vil du kunne læse om det i beskrivelsen, og evt se foto af plet, der ikke er forsvundet under mine hænder.