Køb 4 Nailberry- betal for de 3

Forretningsbetingelser

 • Handelsbetingelser

 • Betaling
 • Varens pris er den, der er sat på www.genskabtvintage.dk på det tidspkt. ordren indgås. Genskabt Vintage tager forbehold for fejltastninger og udsolgte produkter. Evt. forsendelses pris vil blive vist på ordren sammen med det fulde beløb for ordren, ligesom det vil blive vist på din ordrebekræftelse.

  Alle priser er anvendelige, indtil de ændres. Alle priser på vintage varer er uden moms -eksklusiv forsendelsespris. Da varerne beskattes som brugte varer, kan køber ikke trække moms fra.

  Vi accepterer Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, VPay, MasterCard, Maestro og Pay Pal.

  https://www.nets.eu/globalassets/photos/logos/logos-for-download/dk_en_mc-visa-jcb-cup-amex-dank.jpg

  Eller Mobilepay ved personlig afhentning i showroom.

  Genskabt Vintage vil trække beløbet fra din kontor, når varen er klar til afsendelse. Når transaktionen er gennemført vil det kunne ses på din konto. Betaler du med kort vil dine informationer blive sendt SSL krypteret med direkte til Genskabt Vintage´s betalings provider.. Genskabt Vintage har ingen adgang til dine betalings detaljer.

  Brugte varer
 • Bemærk: Alle varer sælges som fortjenstmargenordning - brugte genstande - køber har derfor ikke fradrag for momsen.
  - varen sælges efter de særlige regler for brugte varer, og køber ikke kan fradrage den moms for købet. (Se SKAT: momsbekendtgørelsens § 116, stk. 3.)
 • Reklamationsret/ returnering

  Gælder kun køb online!!

  Vores returneringsfrist er 14 dage. Hvis der siden varens modtagelse er gået mere end 14 dage, uden vi har hørt fra dig, kan vi desværre ikke refundere eller bytte varen.

  For at kunne returneres skal varen være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Den skal også være i original indpakning.

 • Varer; der ikke refunderes:

  -Gavekort

  -Personlig pleje

  -Undertøj/ strømper

  For at kunne give dig penge retur kræves fremvisning af gyldig kvittering eller anden bevis på køb.

  Venligst undlad at sende dit køb retur til oprindelig producent.

 •  

  Der er visse situationer, hvor det kun er delvis tilbagebetaling der garanteres:

  -hvis varen ikke er i sin oprindelige stand ( som ved afsendelse her fra butik), den er ødelagt eller der mangler dele som ikke kan pålægges vores skyld

  - hvis varen først returneres mere end 14 dage efter modtagelse.

  - vintage varer er brugt og købes som brugt

  - For vintage ( brugte varer) beskrives produktet så præcist som muligt, men køber må være klar over at varen er brugt og købt som værende brugt.

  Hvis vintage-varen afhentes i butik eller er købt i butik og prøvet af køber i butikken, købes varen som beset og kan ikke refunderes.

 • Penge retur ( om relevant)

  Så snart din returnerede vare er modtaget her og efterset, vil vi sende dig en email for at fortælle dig vi har modtaget den. Herudover vil vi give dig besked om vi accepterer eller afviser din tilbagebetaling. Hvis vi godkender, vil dine penge retur blive overført til dit kort eller via anden oprindelig betalingsmetode du har brugt inden for et bestemt tidsrum.

 • Ombytning
 • Vi bytter kun varer, der er ødelagt eller defekte. Igen må du påregne at de varer der købes her er brugte ting, der derfor ikke kan være helt som ny- det ligger i hele forretningens idé. Men jeg forsøger at beskrive varen så præcist som muligt i webshoppen.

 • Hvis du vil bytte en vare så bedes du sende en email til : rikke@genskabtvintage.dk og skal du tilbagesende varen er adr: Genskabt Vintage v/ Rikke Nørregaard , Søvang 26, 4000 Roskilde, DK

 • Udsalg

  Kun varer til normal pris kan refunderes, desværre kan vi ikke returnere varer købt til nedsat pris.

  Gaver
 • Hvis varen er mærket som gave ved modtagelse og sendt direkte til dig, vil du modtage et gavekort modsvarende værdien af den returnerede vare. Så snart den returnerede vare er modtaget vil et gavekort blive sendt til dig.

  Er varen ikke markeret som en gave ved modtagelsen eller gavegiveren har fået varen sendt direkte til sig selv for senere at give dig gaven, giver vi pengene retur til gavegiver og han/ hun må finde måde at returnere til dig på.

 • Returnering

   

  For at returnere din vare skal du sende den til :

  Genskabt Vintage v /Rikke Nørregaard, Søvang 26, 4000 Roskilde, DK.

  Betaling for forsendelse af returnerede varer påhviler dig som køber. Forsendelsesomkostninger kan ikke tilbagebetales. Hvis du modtager penge retur, vil omkostninger for retur-forsendelse blive modregnet dine penge retur.

  Tiden det tager før du modtager din byttede vare, vil afhænge af hvor du bor.

  Hvis du sender en vare af en værdi over 450,- DKK, bør du vælge at bruge en sporbar kurertjeneste, eller tilvælge post-forsikring. Vi garanterer ikke for, at vi modtager din returnerede vare.