Køb 4 Nailberry- betal for de 3

Så kom Genskabt Vintage i avisen...

Se i Berlingske af d. 16/4 2018!

Det er en rum tid, siden kunstner, Dorthe Walbum henvendte sig til mig, om lov til at låne kludetæpper til en boligreportage, der skulle skydes i hendes lækre hjem.

Artiklen har en lille fejl, der siger at spisebordet er fra min butik- det var kun tæppet i denne forbindelse jeg stod for ;-)

Men står du selv med behov for indretningsinspiration kan du altid kontakte mig!

 Find artiklen ved at kopiere nedenstående i nyt browser vindue:

https://www.b.dk/bolig/masser-af-lys-paa-kvisten

 

 

Foto taget af :Jan Ove Kristensen

 

 

 


1 comment

  • Sødeste skønneste Rikke – Det er først og fremmest en fantastisk hjemmeside, du har fået lavet! Hvor er det nogle lækre ting, du har til salg! du har garanteret meget mere på vej, men dit nye site fungerer SMUKT! Dog fik jeg lyst til at skrive til dig flere gange undervejs, men kunne ikke finde den mulighed, før jeg forsøgte at læse den artikel, der er skrevet om din renovering. Linket til artiklen virker ikke, men jeg kunne da så i det mindste skrive en kommentar her ;-). Du er et pragtstykke uden lige, og jeg er så glad for at have denne unikke forbindelse til dig (ikke sitet her, men den store glæde, det er for mig at tale med dig :-)) Kærligste tanker, knus og kram. PS. vi ringes lige ved! Du er kommet for at blive – i min bevidsthed og nære omgangskreds, bare så du ved det! <3

    Malone

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published