Køb 4 Nailberry- betal for de 3

Gør klar til messe i Vega

Alting plejer at falde sammen i mit liv- måske fordi jeg er god til at kaste mange bolde op i luften. Men indimellem har jeg lige lovlig mange at gribe...

Lige nu går min vågne tid med bla. at totalrenovere vores hus fra 1950érne, så det endelig kan blive, som vi drømte om, da vi flyttede ind for nogle år siden. Vi gør selv det meste, men ingen af os er håndværkere, så vi bruger en del af aftentiden på sofaen med at se youtube videoer om hvordan man støber gulve og en masse andet nyttigt.

Men så har jeg også gang i at opbygge denne hjemmeside- den har været laaaaaaang  tid undervejs. Og har skiftet platform flere gange og energien til den har været tæt på at dø ud, når problemer der syntes uløselige, dukkede op. Og det gjorde de tit.

Men nu ser det ud til at lykkes. Ved gode venners hjælp er jeg nu igang med at arbejde i en enkel skabelon, der er brugervenlig, og jeg har nu travlt med at lægge fotos op og måle og beskrive en del af alt det fine tøj, jeg har i butikken.


 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published