Køb 4 Nailberry- betal for de 3

Genskabt Vintage tager til Asfalt Bal i 1950-erne!

Jeg er så småt begyndt at pakke alle de skønne 1950´er ting sammen til standen, jeg har på årets Farlig Ungdom Event holdt af Andelsbyen Nyvang ved Holbæk.
Arrangementet FARLIG UNGDOM emmer af den farverige, amerikansk-inspirerede ungdomskultur, når 1950’erne gøres levende lørdag d. 16. Juni, kl 12-24!

Der sættes fokus på teenagekulturens kulturelle udtryk i mad, musik, mode, motorkøretøjer og moral. Bl.a. vil du kunne modtage seksualundervisning fra denne tid! Sjovt!!! Og der vil blive rig lejlighed til at du kan lufte 1950´er looket og få svinget benene på asfalten, mens musikken spiller.

På standen i telt C finder du mig denne dag blandt flotte kjoler (også repro på denne dag...), sko, smykker, glas og lamper- alt fra dette skønne årti.

Jeg glæder mig til vi ses!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published