Køb 4 Nailberry- betal for de 3

Genskabt Vintage er med i artikel i Hendes Verden denne uge

For nogle måneder siden blev jeg spurgt, om jeg kendte en kvinde, der gik i 70´er- tøj til hverdag. Da de manglede een til en artikel, der skulle handle om 3 kvinder, der til daglig gik klædt i vintagetøj fra hver sit årti. Jeg kunne svare, at det gjorde jeg! - Meget tit i hvert fald. Og det blev til denne historie i Hendes Verden.

Grundlæggende ønsker jeg ikke at holde mig inden for en bestemt ramme. Rammer og regler pirrer min indre revolutionære... Og verden er så stor og fuld af skønhed- i kraft af forkellighederne. Men det er sandt at en stor del af det tøj, jeg har i min garderobe og som du kan finde i min butik er fra 1960/70-erne. Farveglæden og mønstrene er uimodståelige! Og så er størrelserne generelt nemmere at hoppe i, end det tøj, der er fra tidligere årtier- som jeg også har stor kærlighed for, men som  sjældent passer.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published