Køb 4 Nailberry- betal for de 3

Butikken udvider assortimentet med kunst

Jeg er stolt over at kunne præsentere Suse Hartung, som den første kunstner til at udstille her i butikken på Vesterbro.

Hendes skønne værker vil i hele november måned pryde væggene i butikken med deres fortællinger - i fint samspil med tøj og interiør.

Kom til åbningsreception der finder sted:

fredag den 1. November 2019, kl. 15-19

Adr.:

Genskabt Vintage

Haderslevgade 31 kld.

1671 Kbh V

- 100 m fra Enghave Plads metro

 

 

Om Suse Hartung

Suse Hartung har siden 1993 deltaget i adskillige kunstudstillinger, og er uddannet tekstildesigner fra Danmarks Designskole.

Suse har i mange år arbejdet med oliemaleri men har

de seneste par år eksperimenteret med at lave figurative tegninger og malerier på genbrugsmaterialer, hvor hun bruger materialet som en del af udtrykket.

Samspillet mellem materialerne og motiverne skaber en fortælling. Der er altid dyr i Suses motiver og nogle gange optræder mennesker sammen med dyrene og skaber en syret fortælling. Det er værker med humor og intensitet.

Suse er ofte inspireret af nyheder og avisartikler, så der ligger en underliggende tanke bag; det kan være miljøforandringer, eller vores behandling af dyr. Så værkerne kan både være surrealistiske, humoristiske og barske.

Suse Hartung har blandt andet udstillet i Galleri Claus C. Frederiksbergs Censurerede Efterårsudstilling, Zoo, og Galleri Oxholms Talentudstilling.

Suse Hartung

Nørrebrogade 5 C, Tekstil 3. sal

2200 Kbh N

+ 45 27 14 92 70

suse@susehartung.dk

www.susehartung.com

www.facebook.com/susehartung.art

www.instagram.com/ultrasuse


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published